Е-книга "Автоматизація малого бізнесу"

Електронна книга "Автоматизація малого бізнесу"У вас власний невеликий бізнес? Вам доводиться бути і директором, і менеджером з продажів, і маркетологом, і виконавцем, і CRM системою, яка пам’ятає усіх клієнтів на ім’я та їх замовлення? І ви подумуєте про інструмент, який допоможе вам слідкувати за усім, що відбувається в бізнесі, контролювати працівників, виконувати роботу по проектах і при цьому звільнити час для планування подальшого розвитку свого підприємства, пошуку партнерів для співпраці?

Рішенням може бути автоматизація бізнесу. Маючи мільйон справ, власники малого бізнесу, як ніхто, зацікавлені в автоматизації для підвищення власної продуктивності та економії часу, де це можливо. 
 
У книзі "Автоматизація малого бізнесу. Міфи та реальність" ми розповідаємо, що таке автоматизація, що взагалі можна автоматизувати та які міфи виникли навколо автоматизації, як підібрати програмне забезпечення та які переваги отримує малий бізнес від впровадження інформаційних систем. Приємного читання!
 

 

Радимо почитати

На даний момент для підприємств, що приймають розрахунок за реалізований товар чи надані послуги у готівковій та безготівковій формах з використанням платіжних карток чи інших електронних платіжних засобів (ЕПЗ), встановлено такі обов'язкові реквізити фіскального касового чеку (формується за допомогою РРО/пРРО) (відпові

Наша рубрика "Майстерня Бізнесу" - це інтерв'ю з підприємцями, власниками малого бізнесу, початківцями бізнесменами про те, як виникла ідея почати свій бізнес, з якими труднощами доводиться справлятися, які досягнення викликають гордість, як збуваються мрії.
 
Наша нова рубрика "Майстерня Бізнесу" -  це інтерв'ю з підприємцями, власниками малого бізнесу, бізнесменами-початківцями про те, як виникла ідея почати свій бізнес, з якими труднощами доводиться справлятися, які досягнення викликають гордість, як збуваються мрії.