Е-книга "Поради мерчендайзера"

Електронна книгаЗгідно з результатами маркетингових досліджень, в 67% випадках рішення про купівлю приймається споживачем вже біля прилавка.

7 з 10 відвідувачів магазину вибирають торгову марку вже в торговому залі. Споживач орієнтується на властивості продукції всього лише на 20% і на 80% - на її оточення (зручність покупки, ціна, дизайн, торгова марка). Тому, для того, щоб покупець купив певний товар, потрібно зробити так, щоб для початку він його правильно побачив!

Мерчендайзинг вчить, як грамотно розставляти товар, розташовувати вивіски, плакати і таблички, щоб показати вироби з кращого боку і продати їх максимально швидко.
 
В електронній книзі "Поради мерчендайзера" ми зібрали основні правила цього мистецтва. Сподіваємося, вони вам знадобляться!
 

                                                                                                              

 

Радимо почитати

На даний момент для підприємств, що приймають розрахунок за реалізований товар чи надані послуги у готівковій та безготівковій формах з використанням платіжних карток чи інших електронних платіжних засобів (ЕПЗ), встановлено такі обов'язкові реквізити фіскального касового чеку (формується за допомогою РРО/пРРО) (відпові

Наша рубрика "Майстерня Бізнесу" - це інтерв'ю з підприємцями, власниками малого бізнесу, початківцями бізнесменами про те, як виникла ідея почати свій бізнес, з якими труднощами доводиться справлятися, які досягнення викликають гордість, як збуваються мрії.
 
Наша нова рубрика "Майстерня Бізнесу" -  це інтерв'ю з підприємцями, власниками малого бізнесу, бізнесменами-початківцями про те, як виникла ідея почати свій бізнес, з якими труднощами доводиться справлятися, які досягнення викликають гордість, як збуваються мрії.