Інформаційно-технологічний супровід (ІТС) систем автоматизації бізнесу

Для забезпечення зручної та якісної роботи з програмами BAS користувачам пропонуються комплекси сервісів та послуг (інформаційно-технологічний супровід (ІТС), які доповнюють системи автоматизації бізнесу, розширюючи можливості програм, та допомагають у щоденній роботі. 

Сервіси ІТС

Інформаційна система ІТС (ІС ІТС)
 

В ІС ІТС представлені новини, коментарі та консультації спеціалістів з питань бухгалтерського, податкового та кадрового обліку, а також рекомендації щодо оподаткування господарських операцій, покрокові інструкції їх відображення в програмах автоматизації бізнесу, інструкції зі складання бухгалтерської, податкової та іншої звітності і відправки її до контролюючих органів в електронному вигляді. 

Унікальність ІС ІТС полягає в тому, що авторами розміщених матеріалів є розробники програм для автоматизації бізнесу, аудитори та методисти ІТС.

Експерти і методисти щодня відстежують зміни законодавства і розробляють методики обліку тієї чи іншої господарської операції, обліку податків, заповнення декларацій та ін. Потім програмісти на підставі цих методик вносять зміни до програм, а методисти пишуть матеріали для ІС ІТС. Таким чином, всі господарські ситуації, матеріали з податків та звітності розглядаються з двох точок зору: з позиції законодавства та з позиції застосування законодавства в програмах для автоматизації бізнесу з урахуванням методології, закладеної в ці програми.

 

Оновлення програм BAS

Розробники програм для автоматизації бізнесу забезпечують постійний розвиток та оновлення програм відповідно до вимог законодавства, ділової практики, розвитку інформаційних технологій і сервісів.

Сервіс «Оновлення програм» дозволяє:

  • Отримати інформацію про планові дати виходу нових версій прикладних програм;
  • Отримати інформацію про планові зміни функціоналу, які будуть зроблені в новій версії програми;
  • Дізнатися, яка версія програмного продукту актуальна на поточний момент, завантажити дистрибутиви для оновлення вашої версії продукту до актуальної;
  • Отримати інформацію про список помилок, які зареєстровані і будуть виправлятися в наступних версіях програм.

Користувачі програм можуть отримати та самостійно встановити оновлення або звернутися до обслуговуючої компанії.  

 

Лінія консультацій

Сервіс «Лінія консультацій» надає користувачам програм консультації по роботі з конфігураціями BAS, включаючи базові версії та галузеві програмні продукти.

 

Консультації аудитора

Користувачі програм для автоматизації бізнесу мають можливість поставити запитання експертам та аудиторам з питань бухгалтерського, податкового та кадрового обліку, а також за допомогою зазначених фахівців сформувати запит до ДПС. 

Сервіс допомагає:

  • Зменшити кількість помилок у веденні обліку;
  • Зекономити власні час та зусилля на пошук потрібної інформації.
  • Підвищити кваліфікацію за рахунок отримання консультацій від висококваліфікованих фахівців.
  • Сформувати запит до ДПС для отримання відповіді у потрібному ключі та мінімізації ризиків отримати відписку.

Консультації аудитора входять в пакет ІТС ПРОФ.

 

Лекторій

Лекторій - це регулярні зустрічі користувачів з методистами ІТС та запрошеними спеціалістами.

Мета семінарів – оперативно розглядати питання змін у законодавстві і відображення цих змін в програмах для автоматизації бізнесу та найактуальніші проблеми, що виникають у бухгалтерів-практиків і кадрових спеціалістів. Кожна тема, що розглядається у рамках Лекторію, складається з двох частин: перша присвячена нормативному регулюванню питання, що зазначене в темі лекції, а друга – тому, як це реалізовано в програмах. 

При наявності договору ІТС ПРОФ користувачі можуть відвідувати семінари безкоштовно.  

 

Пактум. Контрагент

Сервіс «Пактум.Контрагент» має наступні можливості:

  • автоматизоване заповнення картки контрагента відповідно до введеного коду ЄДРПОУ (ДРФО): в картці заповнюються дані, що містяться у єдиних державних реєстрах - назва, юридична адреса, телефон, керівник, дані про систему оподаткування;
  • заповнення картки контрагента доступно як з форми створення картки контрагента у довіднику, так і з форми створення первинного документа – рахунку, накладної, акту виконаних робіт.

Сервіс інтегрується з типовими конфігураціями і не вимагає додаткових налаштувань. Детальніше про Пактум. Контрагент

 

Фредо Звіт и Фредо Докмен

Фредо Звіт – сервіс подання електронної звітності в контролюючі органи. Сервіс Фредо Звіт включено в пакет ІТС ПРОФ. Фредо Докмен – сервіс обміну електронними документами з контрагентами.  Детальніше про ці сервіси

 

RDI Service

RDI Service призначений для оновлення періодичної нормативно-довідкової інформації в типових прикладних рішеннях BAS. Раніше ми вже розповідали вам про можливості цього сервісу та його налаштування в програмах. Сервіс включено в пакет ІТС ПРОФ. 

 

ІТС Галузевий

ІТС Галузевий – це сервіс, який надається розробниками галузевих рішень спільно з обслуговуючою компанією користувачам програм для автоматизації бізнесу. Він призначений для супроводу користувачів певних галузевих і спеціалізованих рішень. 

Основними перевагами сервісу є: 

  • оперативна підтримка користувачів, що надається розробниками Галузевих програмних продуктів; 
  • звернення на лінію консультацій розробника Галузевого продукту способом, який найбільш звичний і зручний для користувача;
  • можливість безпосередньо впливати на розвиток функціоналу Галузевого програмного рішення. 

Активувати сервіс ІТС Галузевий можуть зареєстровані користувачі Галузевих програмних продуктів. Сервіс не є самостійним видом договору ІТС і вважається активним тільки при наявності у користувача діючого договору ІТС. 

Для супроводу із використанням сервісу ІТС Галузевий різнойменних Галузевих ПП необхідна окрема активація сервісу на кожен Галузевий ПП.

 

ІТС для віддаленого офісу

Для підприємств з розгалудженою філіальною мережею, які користуються кількома однойменними програмними продуктами, рекомендується підписка на "ІТС для віддаленого офісу". "ІТС для віддаленого офісу" дозволяє оформити одну підписку ІТС ПРОФ і кілька підписок "ІТС для віддаленого офісу" – по одній підписці на кожен однойменний програмний продукт.

Маючи підписку "ІТС для віддаленого офісу", користувач отримує можливість проводити оновлення всіх однойменних програм, які потребують ІТС, користуватися матеріалами ІС ІТС. Ціна однієї підписки "ІТС для віддаленого офісу" залежить від кількості придбаних однойменних програмних продуктів (фактично від кількості територіально віддалених філій чи офісів).

 

Для консультації по сервісах ІТС та укладення договору супроводу зв'яжіться з нашим менеджером зручним для вас способом: за телефонами 067 467 90 05 (Viber), 044 209 93 20,  по імейлу inteltech@inteltech.com.ua або в чаті на сайті. 
 

Радимо почитати

Електронний документообіг - обмін документами в електронному вигляді без використання паперових носіїв. Все, що вам для цього необхідно, - електронний цифровий підпис та печатка і сервіс електронного документообігу.  

RDI Service (Regulatory Data Information Service) - сервіс, який дозволяє автоматично оновлювати періодичну нормативно-довідкову інформацію в типових рішеннях BAS: ставки податків та зборів; індекси інфляції; курси валют; класифікатор банків; класифікатор професій; класифікатор КОАТУУ; класифікатор УКТЗЕД; класифікатор ДКПП; класифікатор підстави звільнення за КЗПП.

Пактум.Контрагент - сервіс, який автоматично заповнює реквізити контрагента в програмах BAS, використовуючи дані з відкритих державних реєстрів. Досить ввести код ЄДРПОУ для юридичних осіб або ІПН для ФОП і в поля картки будуть записані: коротка та довга назва компанії, адреса, телефон та електронна пошта, керівник та система оподаткування. Докладніше про сервіс та тарифи. У цій статті ми покажемо, де в різних типових конфігураціях BAS налаштовується цей сервіс.