Монітор керівника в програмах BAS

 
Монітор керівника в програмах "BAS" – корисний інструмент для керівника підприємства. Він дозволяє швидко отримати інформацію про поточний фінансовий стан компанії та ключові показники бізнесу. Оперативні дані можна деталізувати завдяки звітам, що доступні за посиланнями на сторінці «Монітору керівника». Зручність цих звітів у швидкості формування та відображення. 
Монітор керівника легко налаштовується - ви можете відключити непотрібні вам показники для зручності перегляду.
 

Показники «Монітору керівника» в програмі BAS Малий бізнес:

  • залишки коштів на рахунках та в касі підприємства;
  • кредиторська та дебіторська заборгованості;
  • прибутки та збитки;
  • протерміновані борги постачальникам за поставлені товари та підрядникам – за надані послуги;
  • протерміновані борги покупців за відвантажені товари та надані послуги.
 
Монітор керівника в BAS Малий бізнес
 
 
Окрім «Монітору керівника» в BAS Малий бізнес є монітори основних показників – загальні показники діяльності підприємства (продажі, доходи, витрати, оборотні засоби), грошові кошти (залишки та рух грошових коштів), дебіторська та кредиторська заборгованість (залишки, зміни за період).
 

Радимо почитати

Ви вже певний час працюєте в програмі BAS, інформаційна база наповнена даними, а у вас виникла потреба створити чисту базу на основі вашої поточної конфігурації? Розповідаємо, як це зробити.  
Зайдіть в потрібну вам інформаційну базу BAS в режимі конфігуратора. Далі в меню Кофігурація переконайтесь, що конфігурація відкрита (кнопка Відкрити конфігурацію буде неактивна). Якщо конфігурація закрита, натисніть кнопку Відкрити конфігурацію. 

Робота над програмою із лінійки BAS, яку Ви придбали, триває постійно. Розробники дбають про нові функціональні можливості програмного продукту, про актуальність форм регламентованої звітності, про зручність Вашої роботи в програмі BAS тощо. Оновлення для програмних продуктів BAS постачається як програмне забезпечення від розробника за підпискою, в яку входять або суто оновлення, або оновлення та додаткові сервіси. Детальніше про варіанти такої підписки можете ознайомитися у розділі про інформаційно-технологічний супровід (ІТС).

Для реєстрації користувача у програмі «BAS Управління торгівлею» зайдіть у меню "НДІ і адміністрування – Адміністрування – Налаштування користувачів та прав". Далі перейдіть у вкладку "Користувачі" та натисніть кнопку "Створити". У вікні вкажіть ім'я користувача. Також у полі "Фізична особа" вкажіть фізособу, яка відповідає цьому користувачеві - виберіть зі списку (Показати всі) або створіть його, натиснувши на кнопку +.