Налаштування мови інтерфейсу в BAS Малий бізнес

Для налаштування мови інтерфейсу в програмі BAS Малий бізнес, щоб текст відображався коректно на усіх кнопках та формах, необхідно виконати всього кілька простих кроків.
Зайдіть у вкладку Компанія, далі в розділі Налаштування виберіть Ще більше можливостей

Налаштування мови інтерфейсу

У блоці Персональні налаштування у вкладці Інше зайдіть у Відомості користувача та встановіть потрібну вам мову. 

Мова інтерфейсу BAS

Налаштування мови інтерфейсу в програмах BAS

Якщо вам необхідна допомога з налаштуванням та супроводом програм BAS, будемо раді вам допомогти.  

Радимо почитати

Робота над програмою із лінійки BAS, яку Ви придбали, триває постійно. Розробники дбають про нові функціональні можливості програмного продукту, про актуальність форм регламентованої звітності, про зручність Вашої роботи в програмі BAS тощо. Оновлення для програмних продуктів BAS постачається як програмне забезпечення від розробника за підпискою, в яку входять або суто оновлення, або оновлення та додаткові сервіси. Детальніше про варіанти такої підписки можете ознайомитися у розділі про інформаційно-технологічний супровід (ІТС).

Для реєстрації користувача у програмі «BAS Управління торгівлею» зайдіть у меню "НДІ і адміністрування – Адміністрування – Налаштування користувачів та прав". Далі перейдіть у вкладку "Користувачі" та натисніть кнопку "Створити". У вікні вкажіть ім'я користувача. Також у полі "Фізична особа" вкажіть фізособу, яка відповідає цьому користувачеві - виберіть зі списку (Показати всі) або створіть його, натиснувши на кнопку +.

У користувачів програмних продуктів BAS часто виникає потреба звернутися за оновленням, консультацією чи технічною підтримкою до спеціалістів. І в таких випадках фахівець, як правило, уточнює, яка у користувача конфігурація BAS, її версія та версія платформи BAF.