Сервіс електронного документообігу FREDO ДокМен

Електронний документообіг - обмін документами в електронному вигляді без використання паперових носіїв. Все, що вам для цього необхідно, - електронний цифровий підпис та печатка і сервіс електронного документообігу.  

Електронний документообіг – це:

  • 100% простий і швидкий обмін документами;
  • заміна паперового документообігу - юридично значимі документи завірені електронним цифровим підписом і печаткою;
  • відсутність втрат важливої документації;
  • безпечний захищений канал для підписання і передачі документів;
  • зручний для всіх учасників обміну;
  • скорочення витрат на витратні матеріали.

 Електронний документообіг допомагає підприємствам уникнути фінансових витрат через паперовий документообіг та проблеми загублених документів.
 

Компанія "Фредо" - експерт на ринку електронного документообігу - розробила сервіс "FREDO ДокМен" для обміну документами з контрагентами в електронному вигляді для усіх користувачів програм BAS. За допомогою сервісу "FREDO ДокМен" ви можете обмінюватися зі своїми клієнтами та партнерами рахунками, актами виконаних робіт, товарними накладними, договорами безпосередньо з вашо\ програми без створення проміжних файлів завдяки прямій інтеграції.  

 

Можливості сервісу "FREDO ДокМен"

  • створення первинних документів за існуючими шаблонам безпосередньо в програмі FREDO;
  • вивантаження рахунків, актів виконаних робіт і товарних накладних з програми для автоматизації бізнесу в сервіс FREDO ДокМен натисканням однієї кнопки без використання проміжних файлів і додаткових обробок;
  • підписання, шифрування і надсилання документів контрагентам, які також користуються сервісом FREDO ДокМен, а також програмами M.E.Doc і Сота;
  • отримання електронних документів від своїх контрагентів, які використовують сервіс FREDO ДокМен або програми M.E.Doc чи Сота;
  • завантаження з сервісу FREDO ДокМен в програму для автоматизації бізнесу рахунків, актів виконаних робіт і товарних накладних натисканням однієї кнопки, також без використання проміжних файлів та додаткових обробок;
  • пакетна робота з документами;
  • робота з електронними цифровими підписами (ЕЦП) всіх основних акредитованих центрів сертифікації ключів (АЦСК), в тому числі і з безкоштовними ЕЦП від Державної Фіскальної Служби України;
  • наявність модуля «Довільне Підписання», який дає можливість імпортувати в програму файли будь-якого формату для підписання ЕЦП та відправлення на довільні електронні адреси або підписання та шифрування файлів будь-якого формату і відправлення їх контрагентам, які використовують FREDO ДокМен і M.E.Doc.

 

Тарифи сервісу "FREDO ДокМен"

Назва Термін Вартість, грн
Доступ до онлайн-сервісу "FREDO ДокМен" (основне підключення)  1 місяць 83
Доступ до онлайн-сервісу "FREDO ДокМен" (додаткове підключення)  1 місяць 83

Підключення до мережевої версії сервісу електронного документообігу сплачується одноразово. Вартість - 360 грн. При наявності мережевої версії сервісу "ФРЕДО Звіт" ФРЕДО ДокМен буде працювати в мережевій версії без додаткової плати. 

 

Із запитаннями, для отримання консультації та для підключення сервісу "FREDO ДокМен" звертайтеся до нас за телефонами (044) 209-93-20, (067) 467-90-05. Будемо раді Вам допомогти!  

Радимо почитати

Для забезпечення зручної та якісної роботи з програмами BAS користувачам пропонуються комплекси сервісів та послуг (інформаційно-технологічний супровід (ІТС), які доповнюють системи автоматизації бізнесу, розширюючи можливості програм, та допомагають у щоденній роботі. 

RDI Service (Regulatory Data Information Service) - сервіс, який дозволяє автоматично оновлювати періодичну нормативно-довідкову інформацію в типових рішеннях BAS: ставки податків та зборів; індекси інфляції; курси валют; класифікатор банків; класифікатор професій; класифікатор КОАТУУ; класифікатор УКТЗЕД; класифікатор ДКПП; класифікатор підстави звільнення за КЗПП.

Пактум.Контрагент - сервіс, який автоматично заповнює реквізити контрагента в програмах BAS, використовуючи дані з відкритих державних реєстрів. Досить ввести код ЄДРПОУ для юридичних осіб або ІПН для ФОП і в поля картки будуть записані: коротка та довга назва компанії, адреса, телефон та електронна пошта, керівник та система оподаткування. Докладніше про сервіс та тарифи. У цій статті ми покажемо, де в різних типових конфігураціях BAS налаштовується цей сервіс.