Сервіси супроводу. Лекторій

Що таке Лекторій

Лекторій - це унікальний сервіс, який дає можливість користувачам програм BAS зустрічатися з методистами "ІТС" і отримувати необхідну інформацію з "перших вуст". В рамках Лекторій розглядаються питання змін в законодавстві і те, як ці зміни відображаються у програмах BAS.
Лекторій — це можливість зустрітися з колегами, задати запитання експертам та отримати необхідні відповіді та рекомендації.   
 

Як працює цей сервіс

Семінари Лекторій проходять в очній формі і у форматі відеолекцій. Для участі в Лекторій Вам необхідно просто звернутися до Вашого партнера по супроводу програми BAS і дізнатися дату та місце проведення найближчого семінару. Для користувачів програм BAS з укладеним договором інфомаційно-технологічного супроводу (ІТС) відвідування Лекторію абсолютно безкоштовне. Лекторій буде корисний приватним підприємцям, бухгалтерам, працівникам відділу фінансів.
 

Вигоди від відвідування семінарів Лекторій

Лекторій - це зручний спосіб отримати важливу інформацію із надійного джерела. Своєчасна інформованість і чітке розуміння вимог та особливостей законодавства допоможуть уникнути штрафних санкцій і фінансових ризиків. Коректне використання інструментів програми BAS і обізнаність про її можливості дозволить без складнощів та стресу впоратися з будь-якими звітами .
 
Приходьте, будемо раді Вас бачити!
 

Радимо почитати

Електронний документообіг - обмін документами в електронному вигляді без використання паперових носіїв. Все, що вам для цього необхідно, - електронний цифровий підпис та печатка і сервіс електронного документообігу.  

Для забезпечення зручної та якісної роботи з програмами BAS користувачам пропонуються комплекси сервісів та послуг (інформаційно-технологічний супровід (ІТС), які доповнюють системи автоматизації бізнесу, розширюючи можливості програм, та допомагають у щоденній роботі. 

RDI Service (Regulatory Data Information Service) - сервіс, який дозволяє автоматично оновлювати періодичну нормативно-довідкову інформацію в типових рішеннях BAS: ставки податків та зборів; індекси інфляції; курси валют; класифікатор банків; класифікатор професій; класифікатор КОАТУУ; класифікатор УКТЗЕД; класифікатор ДКПП; класифікатор підстави звільнення за КЗПП.