Відмінності BAS КУП та BAS ERP

Конфігурації «BAS Комплексне управління підприємством» та «BAS ERP» розроблені для управління виробничими та торговими підприємствами. В тій чи іншій мірі ці рішення містять функціонал для управління торгівельною діяльністю, виробництвом, дозволяють вести управлінський та регламентований облік, кадровий облік та розраховувати заробітну плату. 

BAS ERP – найбільш функціональне рішення, яке забезпечує всі потреби підприємства в автоматизації обліку.

BAS Комплексне управління підприємством (BAS КУП) – дещо скорочена версія BAS ERP, в ньому немає таких функцій, як МСФЗ (міжнародні стандарти фінансової звітності), Трансфертне ціноутворення, обмежені функції Виробництва та Бюджетування.

Якщо ви вагаєтесь, яке рішення обрати для вашого підприємства, пропонуємо вам порівняльну таблицю можливостей цих двох конфігурацій.  
 

Відмінності у функціональних можливостях BAS КУП та BAS ERP

Можливості BAS КУП BAS ERP
Продажі + +
   Продажі робіт з переробки давальницької сировини - +
CRM і маркетинг + +
Купівлі + +
Складський облік + +
Забезпечення потреб + +
   Забезпечення за рахунок власного виробництва - +
Казначейство + +
Матеріальне планування + +
   Планування виробництва + +
      Планування матеріальних потреб виробництва + +
      Планування виробничих потужностей - +
Зарплата і кадри + +
Позамовне виробництво - +
   Управління виробничими потужностями - +
Управління ремонтами - +
Управління складом виробу + +
   Параметричні настройки специфікації - +
   Розвузлування виробу - +
Управління матеріальними потоками у виробництві + +
   Оперативна реєстрація виробничого процесу - +
   Оперативна реєстрація випуску продукції і витрат матеріалів + +
  Облік НЗВ (незавершене виробництво) + +
Регламентований облік + +
   Бухгалтерський облік за національними стандартами + +
   Податок на прибуток + +
      Звіт про контрольовані операції - +
    ПДВ + +
   Облік за МСФЗ - +
Управлінський баланс + +
Бюджетування + +
   Бюджетна модель + +
   Автоматизація бюджетного процесу - +

 

Для консультації та тестування програм зв'яжіться з нашим менеджером за телефонами (067) 467-90-05, (044) 209-93-20, по імейлу inteltech@inteltech.com.ua або в чаті на сайті. Будемо раді вам допомогти! 

Радимо почитати

В інформаційній базі BAS всі довідники, документи, форми, обробки та інші об’єкти мають свою адресу у вигляді посилання. Це полегшує роботу, коли необхідно передати колезі чи програмісту інформацію, наприклад, по якомусь документу. Замість того, щоб писати детально назву цього документу, номер, дату, достатньо відправити посилання на нього. 

Ви вже певний час працюєте в програмі BAS, інформаційна база наповнена даними, а у вас виникла потреба створити чисту базу на основі вашої поточної конфігурації? Розповідаємо, як це зробити.  
Зайдіть в потрібну вам інформаційну базу BAS в режимі конфігуратора. Далі в меню Кофігурація переконайтесь, що конфігурація відкрита (кнопка Відкрити конфігурацію буде неактивна). Якщо конфігурація закрита, натисніть кнопку Відкрити конфігурацію. 

Робота над програмою із лінійки BAS, яку Ви придбали, триває постійно. Розробники дбають про нові функціональні можливості програмного продукту, про актуальність форм регламентованої звітності, про зручність Вашої роботи в програмі BAS тощо. Оновлення для програмних продуктів BAS постачається як програмне забезпечення від розробника за підпискою, в яку входять або суто оновлення, або оновлення та додаткові сервіси. Детальніше про варіанти такої підписки можете ознайомитися у розділі про інформаційно-технологічний супровід (ІТС).