Як з'являються програмні продукти

"Комп'ютери? - Ні, не треба. - Інтернет? - Ні, нам не потрібен інтернет". Здається, зовсім недавно такою була реальність. Зараз без комп'ютера, підключеного до Інтернету, ми не можемо уявити робоче місце, мобільний телефон/смартфон без серйозних та розважальних додатків - річ нудна і марна. І кожен день з'являється програмне забезпечення, покликане вирішувати наші різноманітні завдання та проблеми, про які ми і не здогадувалися до цього), розважати, навчати нас і повсякому заповнювати наш вільний час. Одні програми старіють і кануть в Лету, інші приживаються, довівши свою корисність, розвиваються та удосконалюються.   

Як з'являються на світ програмні продукти? Судячи по їх кількості, розмножуються зі швидкістю світла, хоча насправді процес розробки програмного забезпечення досить складний і може займати багато часу.  

А ось, власне, і сам процес вашій увазі. 

Є ідеї корисного програмного забезпечення для Вашого бізнесу? Телефонуйте нам за номером (067) 467-90-05. 

 

Радимо почитати

Книг по менеджменту, написаних розумними людьми - спеціалістами с багаторічним досвідом управління організаціями та людьми, величезна кількість, але, на жаль, менеджерів, яких їх підлеглі могли б назвати "хорошими", чомусь одиниці. Звичайно, всім не догодиш, скажете ви і будете праві.