Налаштування сервісу Пактум.Контрагент

Пактум.Контрагент - сервіс, який автоматично заповнює реквізити контрагента в програмах BAS, використовуючи дані з відкритих державних реєстрів. Досить ввести код ЄДРПОУ для юридичних осіб або ІПН для ФОП і в поля картки будуть записані: коротка та довга назва компанії, адреса, телефон та електронна пошта, керівник та система оподаткування. Докладніше про сервіс та тарифи.

У цій статті ми покажемо, де в різних типових конфігураціях BAS налаштовується цей сервіс.

 

Налаштування сервісу Пактум.Контрагент в програмі BAS Бухгалтерія ПРОФ

Для підключення сервісу в програмі BAS Бухгалтерія ПРОФ в головному меню зайдіть у вкладку Адміністрування. У списку налаштувань програми знайдіть пункт Налаштування сервісу Пактум.Контрагент і клікніть на нього. У вікні, яке відкриється, в полі Пінкод введіть пінкод, який ви отримали від компанії-партнера, і натисніть кнопку Отримати баланс. Система покаже дані щодо кількості карток, дату активації і термін дії вашого тарифу Пактум.Контрагент.

Налаштування сервісу Пактум.Контрагент в BAS Бухгалтерія ПРОФ        Пінкод Пактум. Контрагент

 

Налаштування сервісу Пактум.Контрагент в програмі BAS Комплексне управління підприємством

Для налаштування Пактум.Контрагент зайдіть в головному меню у вкладку НДІ (нормативно-довідкова інформація) та Адміністрування. У списку, який відкриється, в блоці Адміністрування натисніть на пункт Інтернет підтримка і далі Пактум.Контрагент - Настройка сервісу. При кліку відкриється вікно для введення пінкоду сервісу, введіть пінкод та натисніть кнопку Отримати баланс.

Таким же чином Пактум.Контрагент налаштовується в програмі BAS ERP та BAS Управління торгівлею.

Налаштування Пактум в BAS КУП

Пактум в BAS КУП

Поле для введення пінкоду Пактум. Контрагент

 

Налаштування сервісу Пактум.Контрагент в програмі BAS Малий бізнес

Щоб активувати сервіс Пактум.Контрагент в програмі BAS Малий бізнес, в головному меню зайдіть в розділ Компанія і у списку, що відкриється, в блоці Налаштування натисніть Ще більше можливостей. У правій частині вікна натисніть посилання Налаштування сервісу Пактум.Контрагент. В поле Пінкод введіть пінкод та натисніть кнопку Отримати баланс. Сервіс підключений та готовий до використання.

Налаштування Пактум.Контрагент в УНФ

Налаштування Пактум.Контрагент в Управління невеликою фірмою

Пінкод для активації Пактум.Контрагент

Якщо вам доводиться щодня створювати безліч карток контрагентів, скористайтеся Пактум.Контрагент для економії часу на рутинних операціях. Замовити сервіс ви можете у нас, написавши нам в чат на сайті або зв'язавшись за телефонами 044 209 93 20, 067 467 90 05.

Радимо почитати

Електронний документообіг - обмін документами в електронному вигляді без використання паперових носіїв. Все, що вам для цього необхідно, - електронний цифровий підпис та печатка і сервіс електронного документообігу.  

Для забезпечення зручної та якісної роботи з програмами BAS користувачам пропонуються комплекси сервісів та послуг (інформаційно-технологічний супровід (ІТС), які доповнюють системи автоматизації бізнесу, розширюючи можливості програм, та допомагають у щоденній роботі. 

RDI Service (Regulatory Data Information Service) - сервіс, який дозволяє автоматично оновлювати періодичну нормативно-довідкову інформацію в типових рішеннях BAS: ставки податків та зборів; індекси інфляції; курси валют; класифікатор банків; класифікатор професій; класифікатор КОАТУУ; класифікатор УКТЗЕД; класифікатор ДКПП; класифікатор підстави звільнення за КЗПП.