Сервіси ІТС

Бізнес-кейси, новини, статті по можливостях програм та їх використанню в управлінні бізнесом, статті по CRM, маркетингу, менеджменту, управлінню персоналом. 

Електронний документообіг - обмін документами в електронному вигляді без використання паперових носіїв. Все, що вам для цього необхідно, - електронний цифровий підпис та печатка і сервіс електронного документообігу.  

Для забезпечення зручної та якісної роботи з програмами BAS користувачам пропонуються комплекси сервісів та послуг (інформаційно-технологічний супровід (ІТС), які доповнюють системи автоматизації бізнесу, розширюючи можливості програм, та допомагають у щоденній роботі. 

RDI Service (Regulatory Data Information Service) - сервіс, який дозволяє автоматично оновлювати періодичну нормативно-довідкову інформацію в типових рішеннях BAS: ставки податків та зборів; індекси інфляції; курси валют; класифікатор банків; класифікатор професій; класифікатор КОАТУУ; класифікатор УКТЗЕД; класифікатор ДКПП; класифікатор підстави звільнення за КЗПП.

Пактум.Контрагент - сервіс, який автоматично заповнює реквізити контрагента в програмах BAS, використовуючи дані з відкритих державних реєстрів. Досить ввести код ЄДРПОУ для юридичних осіб або ІПН для ФОП і в поля картки будуть записані: коротка та довга назва компанії, адреса, телефон та електронна пошта, керівник та система оподаткування. Докладніше про сервіс та тарифи. У цій статті ми покажемо, де в різних типових конфігураціях BAS налаштовується цей сервіс.

Лекторій - це унікальний сервіс, який дає можливість користувачам програм BAS зустрічатися з методистами " ІТС" і отримувати необхідну інформацію з "перших вуст". В рамках проекту "Лекторій" розглядаються питання змін в законодавстві і те, як ці зміни відображаються у програмах BAS.