Як дізнатися конфігурацію BAS, її версію та версію платформи BAF

У користувачів програмних продуктів BAS часто виникає потреба звернутися за оновленням, консультацією чи технічною підтримкою до спеціалістів. І в таких випадках фахівець, як правило, уточнює, яка у користувача конфігурація BAS, її версія та версія платформи BAF. 

Програмних продуктів (конфігурацій) BAS більше 30, а користувачі часто знають лише те, що вони працюють в програмі BAS. Тож ми підготували для вас інструкцію, як швидко дізнатися, яка саме програма BAS у вас встановлена, та яка її версія. До речі, інформація про версію конфігурації та платформи вказує на те, як давно оновлювалась ваша програма та які у неї можливості. 

Отже, зайдіть у програму та натисніть у правому верхньому куті кнопку «Сервіси і налаштування» та виберіть в меню пункт «Про програму»

Версія програми BAS

У вікні, що з’явиться, буде вказана наступна інформація:

  • назва платформи та її версія - BAF (8.3.19.1529)
  • назва конфігурації BAS повністю; в даному випадку Business Automation Software for small company. PROF (BAS Малий бізнес. ПРОФ)
  • версія цієї конфігурації 1.6.19.4 (в дужках)

Версія платформи та конфігурації BAS

Тепер у вас є достатньо інформації про програму, яка знадобиться для отримання допомоги у службі підтримки. Звертаємо увагу, що при зверненні у службу підтримки вас також попросять назвати реєстраційний номер програми, щоб підтвердити її ліцензійність, тож підготуйте цю інформацію заздалегідь. 

Якщо вам потрібні оновлення, консультації, технічна допомога чи допрацювання функціоналу, будемо раді вам допомогти! Звертайтесь до наших менеджерів у чаті на сайті чи за телефонами +38 (044) 209-93-20, +38 (067) 467-90-05. 

Радимо почитати

В інформаційній базі BAS всі довідники, документи, форми, обробки та інші об’єкти мають свою адресу у вигляді посилання. Це полегшує роботу, коли необхідно передати колезі чи програмісту інформацію, наприклад, по якомусь документу. Замість того, щоб писати детально назву цього документу, номер, дату, достатньо відправити посилання на нього. 

Ви вже певний час працюєте в програмі BAS, інформаційна база наповнена даними, а у вас виникла потреба створити чисту базу на основі вашої поточної конфігурації? Розповідаємо, як це зробити.  
Зайдіть в потрібну вам інформаційну базу BAS в режимі конфігуратора. Далі в меню Кофігурація переконайтесь, що конфігурація відкрита (кнопка Відкрити конфігурацію буде неактивна). Якщо конфігурація закрита, натисніть кнопку Відкрити конфігурацію. 

Робота над програмою із лінійки BAS, яку Ви придбали, триває постійно. Розробники дбають про нові функціональні можливості програмного продукту, про актуальність форм регламентованої звітності, про зручність Вашої роботи в програмі BAS тощо. Оновлення для програмних продуктів BAS постачається як програмне забезпечення від розробника за підпискою, в яку входять або суто оновлення, або оновлення та додаткові сервіси. Детальніше про варіанти такої підписки можете ознайомитися у розділі про інформаційно-технологічний супровід (ІТС).