Облікова система для творчості

Компанія: «Еліпс»

Програмний продукт:  «BAS Управління торгівлею»

 

Інформація про компанію

Вже більше 10 років компанія «Еліпс» дарує всім бажаючим можливість розвивати свій творчий потенціал в її арт-студії та заодно поповнювати запас полотен, фарб, олівців та інших матеріалів в її магазинах. Разом з «Еліпс » ви легко знайдете ідеї для творчого хобі: валяння з вовни, декупаж, квіллінг, ліплення, різьблення, розпис по склу та кераміці, скрапбукінг, живопис та багато іншого – асортимент задовольнить будь-які смаки. «Еліпс» також пропонує багатий вибір офісних товарів та товарів для школи. 

Компанія розвиває і поступово розширює мережу роздрібних магазинів; придбати необхідні якісні матеріали для творчості та хобі можна й онлайн - на сайті «Еліпс», що дуже зручно, адже покупець може спочатку все «спробувати», «помацати» офлайн, а, переконавшись в якості, замовляти все необхідне в інтернеті з доставкою.

Характеристика галузі

Останнім часом серед населення посилився інтерес до різних видів творчості: кожен шукає свій спосіб реалізувати творчий потенціал - живопис, створення іграшок, альбомів ручної роботи, яскравих листівок. Бізнесу важливо вловити тренд і надати майданчик для розвитку і спілкування однодумців, майстер-класи для навчання бажаючих освоїти той чи інший вид ручної роботи.

Завдання для вирішення

Власник компанії «Еліпс» звернувся до нас з проханням автоматизувати його мережу роздрібних точок на базі програми BAS для торгівлі та зв'язати їх з інтернет-магазином.
 
Основні завдання:
  • управляти діяльністю мережі магазинів товарів для творчості;
  • інтегрувати базу даних BAS та інтернет магазин.

 

BAS Управління торгівлею УПРАВЛІННЯ ТОРГІВЛЕЮ

Шукаєте рішення для автоматизації роздрібної торгівлі та робочого місця касира?

Познайомтесь з програмою "BAS Управління торгівлею"

 

 

Рішення

Для вирішення поставлених завдань був обраний програмний продукт «BAS Управління торгівлею», оскільки він дозволяє автоматизувати основні бізнес процеси торгового підприємства і вирішити бізнес завдання, пов'язані з плануванням, контролем, управлінням продажами, маркетингом, взаєминами з клієнтами, веденням управлінського та оперативного обліку. У процесі допрацювання програми був також налаштований обмін даними з сайтом інтернет-магазину.

Результати

В результаті впровадження "BAS Управління торгівлею" ми вирішили завдання, поставлені замовником. Власник «Еліпс» отримав можливість :
  • управляти товарним асортиментом для максимального задоволення попиту покупців;
  • відслідковувати залишки товарів та ефективно управляти запасами і закупівлями;
  • оперативно обробляти замовлення, що надійшли з інтернет-магазину, та забезпечувати їх виконання;
  • моніторити та аналізувати цільові показники діяльності компанії.
За допомогою облікової системи була систематизована клієнтська інформація і реалізована програма лояльності з бонусними накопичувальними картами, що значно поліпшило взаємовідносини з покупцями і дозволило до кожного знайти індивідуальний підхід.
Інтеграція BAS та інтернет-магазину дала можливість :
  • швидкого завантаження на сайт торгових пропозицій і каталогів продукції, даних про ціни та залишки;
  • обміну інформацією про замовлення, що необхідно для подальшої синхронізації статусів та параметрів замовлень.

Таким чином, за допомогою облікової системи BAS керівник бачить повну картину діяльності його бізнесу, отримує необхідні дані для аналізу та прийняття рішень; управляє основними процесами підприємства.

Подивитися, відчути на дотик та придбати матеріали для творчості ви можете в магазинах мережі в Києві на вулиці Єлизавети Чавдар, 1 та на Ломоносова, 50/2. 

Радимо почитати

Бренд Florens з’явився нещодавно, однак вже встиг викликати захват та завоювати прихильність жінок Києва, які люблять одягатися красиво та обирають якісні речі. Florens – українська сімейна компанія. Асортимент –  елегантні пальто та стильні сукні. Засновники бренду слідкують за модними тенденціями та втілюють їх у дизайні своїх колекцій. Для пошиття одягу використовуються якісні шерстяні італійські тканини та грамотно зроблені лекала моделей для ідеальної посадки. На кожному етапі виробництва одягу Florens забезпечується високий контроль якості. Ви можете переконатися в цьому самі, коли відвідаєте фірмовий магазин бренду на Бульварно-Кудрявській, 7. 

Для продажу зоотоварів існують різні види торгових точок – зоомагазини, зоосупермаркети, зооларьки, відділи зоотоварів в магазинах та супермаркетах. Також є інтернет-магазини із сервісом доставки зоотоварів. При правильному підході до формування асортименту зоотоварів та ведення торгівлі зоомагазини є прибутковим бізнесом для своїх власників.

«Клініка вихідного дня» - сучасний багатопрофільний медичний центр з дитячим та дорослим, діагностичним та хірургічним відділеннями. Тут працюють висококваліфіковані лікарі з багаторічним досвідом медичної практики. «Клініка» молода, однак вже має кілька тисяч лояльних пацієнтів та їх схвальні відгуки.