Впровадження програми лояльності в магазині одягу Florens

 

Компанія: Florens 
Програмний продукт: "BAS Малий бізнес"

 

Інформація про компанію

Бренд Florens з’явився нещодавно, однак вже встиг викликати захват та завоювати прихильність жінок Києва, які люблять одягатися красиво та обирають якісні речі. 
Florens – українська сімейна компанія. Асортимент –  елегантні пальто та стильні сукні. Засновники бренду слідкують за модними тенденціями та втілюють їх у дизайні своїх колекцій. Для пошиття одягу використовуються якісні шерстяні італійські тканини та грамотно зроблені лекала моделей для ідеальної посадки. На кожному етапі виробництва одягу Florens забезпечується високий контроль якості. Ви можете переконатися в цьому самі, коли відвідаєте фірмовий магазин бренду на Бульварно-Кудрявській, 7. 

 

Фірмовий магазин Florens

 

Характеристика галузі

Останні кілька років відмічається тенденція підвищеної зацікавленості споживачів до всього, що виготовлено в Україні. Українські дизайнери та виробники одягу мають змогу запропонувати клієнтам своє бачення моди з урахуванням світових трендів та конкурувати з іноземним імпортом.   

Підприємство, що займається виробництвом та продажем одягу, як і будь-який інший бізнес, повинно бути прибутковим для власника та при цьому залишатися конкурентоспроможним, пропонуючи своїм клієнтам певну якість та відповідні ціни.

 

Завдання для вирішення

Власники бренду Florens звернулись до нас з проханням автоматизації роздрібної торгівлі, процесів виробництва одягу та налаштування бонусної системи в рамках програми лояльності для покупців.  

Основні завдання:

  • облік господарських операцій з пошиття одягу;
  • розрахунок собівартості пошиття одягу, виходячи з нормованих витрат та витрат по факту;
  • облік готової продукції зі складними наборами характеристик (колір, розмір і т.д.);
  • автоматизація магазину одягу (робоче місце касира);
  • налаштування бонусної системи (програма лояльності). 

 

Рішення

Для вирішення завдань ми запропонували програмний продукт «BAS Малий бізнес». Його функціональні можливості дозволяють автоматизувати всі процеси, пов'язані з виробництвом, ціноутворенням, веденням товарного асортименту, плануванням продажів. В програмі реалізоване робоче місце касира, що дає можливість використовувати її для обліку продажів в роздрібних магазинах. 

Відомо, що в роздрібній торгівлі постійні покупці генерують до 80% доходу. Тож для розвитку взаємовідносин з клієнтами, їх лояльності до бренду та стимулювання повторних продажів в УНФ є можливість використання дисконтних та бонусних карт, налаштування знижок та інших маркетингових активностей.   
    

    

 

Результати

В результаті автоматизації підприємства Florens на базі програми «BAS Малий бізнес» були виконані всі поставлені завдання. 
Окрім цього, власники мають можливість отримувати необхідну звітність про продажі, закупівлі, управлінську та фінансову звітність, проводити аналіз номенклатури та попиту і планувати відповідно виробництво тих чи інших позицій.

Внаслідок впровадження бонусної системи бренд Florens: 

  • збільшує кількість постійних покупців;
  • стимулює покупців частіше відвідувати магазин та купувати більше;
  • оптимізує витрати, адже бонус це не знижка, яку ви даєте під час покупки, а знижка у майбутньому;  
  • отримує конкурентну перевагу: завдяки смс повідомленням про накопичені бали бренд нагадує про себе та свої товари. За даними досліджень, покупці вірогідніше виберуть магазин, в якому у них накопичуються бали, аніж подібний без них.     

 

УПРАВЛІННЯ ТОРГІВЛЕЮ ТА ВИРОБНИЦТВОМУНФ

 

Шукаєте програму для свого торгівельно-виробничого підприємства?

Познайомтесь з програмним рішенням "BAS Малий бізнес". Замовте демо програми.

 

 

Радимо почитати

Для продажу зоотоварів існують різні види торгових точок – зоомагазини, зоосупермаркети, зооларьки, відділи зоотоварів в магазинах та супермаркетах. Також є інтернет-магазини із сервісом доставки зоотоварів. При правильному підході до формування асортименту зоотоварів та ведення торгівлі зоомагазини є прибутковим бізнесом для своїх власників.

Вже більше 10 років компанія «Еліпс» дарує всім бажаючим можливість розвивати свій творчий потенціал в її арт-студії та заодно поповнювати запас полотен, фарб, олівців та інших матеріалів в її магазинах. Разом з «Еліпс » ви легко знайдете ідеї для творчого хобі: валяння з вовни, декупаж, квіллінг, ліплення, різьблення, розпис по склу та кераміці. 

«Клініка вихідного дня» - сучасний багатопрофільний медичний центр з дитячим та дорослим, діагностичним та хірургічним відділеннями. Тут працюють висококваліфіковані лікарі з багаторічним досвідом медичної практики. «Клініка» молода, однак вже має кілька тисяч лояльних пацієнтів та їх схвальні відгуки.