Бізнес-кейси

Бізнес-кейси, новини, статті по можливостях програм та їх використанню в управлінні бізнесом, статті по CRM, маркетингу, менеджменту, управлінню персоналом. 

Бренд Florens з’явився нещодавно, однак вже встиг викликати захват та завоювати прихильність жінок Києва, які люблять одягатися красиво та обирають якісні речі. Florens – українська сімейна компанія. Асортимент –  елегантні пальто та стильні сукні. Засновники бренду слідкують за модними тенденціями та втілюють їх у дизайні своїх колекцій. Для пошиття одягу використовуються якісні шерстяні італійські тканини та грамотно зроблені лекала моделей для ідеальної посадки. На кожному етапі виробництва одягу Florens забезпечується високий контроль якості. Ви можете переконатися в цьому самі, коли відвідаєте фірмовий магазин бренду на Бульварно-Кудрявській, 7. 

Для продажу зоотоварів існують різні види торгових точок – зоомагазини, зоосупермаркети, зооларьки, відділи зоотоварів в магазинах та супермаркетах. Також є інтернет-магазини із сервісом доставки зоотоварів. При правильному підході до формування асортименту зоотоварів та ведення торгівлі зоомагазини є прибутковим бізнесом для своїх власників.

Вже більше 10 років компанія «Еліпс» дарує всім бажаючим можливість розвивати свій творчий потенціал в її арт-студії та заодно поповнювати запас полотен, фарб, олівців та інших матеріалів в її магазинах. Разом з «Еліпс » ви легко знайдете ідеї для творчого хобі: валяння з вовни, декупаж, квіллінг, ліплення, різьблення, розпис по склу та кераміці. 

«Клініка вихідного дня» - сучасний багатопрофільний медичний центр з дитячим та дорослим, діагностичним та хірургічним відділеннями. Тут працюють висококваліфіковані лікарі з багаторічним досвідом медичної практики. «Клініка» молода, однак вже має кілька тисяч лояльних пацієнтів та їх схвальні відгуки.

Лангора - бренд модного верхнього одягу та аксесуарів від українського виробника. При створенні стильних курток і пальто, теплих шапок і шарфів використовуються тільки натуральні тканини і натхнення українських майстрів. Бізнесвумен, що розвиває бренд модного верхнього одягу "Лангора", звернулася до Інтелтех з проханням підібрати програму для автоматизації її бізнесу.