Як додати користувача в програму "BAS Управління торгівлею"

Створення користувача

Для реєстрації користувача у програмі «BAS Управління торгівлею» зайдіть у меню "НДІ і адміністрування – Адміністрування – Налаштування користувачів та прав".

реєстрація користувача BAS

Далі перейдіть у вкладку "Користувачі" та натисніть кнопку "Створити".

Створення користувача в BAS   додавання користувача в BAS 

У вікні, що відкрилось, вкажіть ім'я користувача. Також у полі "Фізична особа" вкажіть фізособу, яка відповідає цьому користувачеві - виберіть зі списку (Показати всі) або створіть його, натиснувши на кнопку +.

Створення фізичної особи в BAS

У формі для створення фізособи заповніть всі необхідні поля та натисніть кнопку "Записати  та закрити".  

Створення фізособи в BAS УТ

Далі в картці користувача завершіть налаштування: вкажіть підрозділ, до якого належить користувач, поставте галочки "Вхід у програму дозволений" та "Вимагати встановлення пароля при вході", вкажіть ім'я користувача для входу в програму (логін), натисніть кнопку "Записати та закрити" або "Записати", якщо плануєте працювати далі з карткою користувача.

При першому вході без пароля програма попросить користувача створити пароль, далі для входу до програми користувач вказуватиме встановлений ним пароль.

Картка користувача BAS

 

Налаштування прав доступу 

Також важливо відразу налаштувати права доступу користувачеві, інакше він не зможе увійти до програми. Щоб настроїти права, у картці користувача перейдіть на вкладку "Права доступу". Натисніть "Включити в групу" і виберіть зі списку групу, права якої потрібно надати користувачеві. Можна додати кілька груп.

Налаштування прав доступу в BAS

Налаштування готові. Перейдіть в картці користувача у вкладку Головне, збережіть всі налаштування. Передайте користувачу його логін для входу у програму.  

Радимо почитати

Програма «BAS Бухгалтерія. КОРП» дозволяє автоматизувати ведення військового обліку на підприємстві: введення та зберігання відповідної інформації, облік бронювання, відповідна документація та звітність для подання у відповідні військові організації.  

Розповімо детальніше про можливості програми саме в частині ведення військового обліку. 

В цій статті ми розглянемо, як в конфігурації BAS Малий бізнес вирішується ситуація реалізації в «мінус» запасу, який оприбутковується пізніше. Це можна зробити за допомогою використання рахунку 23 «Незавершене виробництво» і 39 «Витрати майбутніх періодів».

«BAS Бухгалтерія» - рішення з лінійки програмних продуктів BAS, призначене для автоматизації бухгалтерського, податкового, кадрового обліку на підприємствах, що здійснюють будь-яку комерційну діяльність: торгівлю (гуртову, роздрібну, комісійну), надання послуг, виробництво та інші.