Бізнес книги

Бізнес-кейси, новини, статті по можливостях програм та їх використанню в управлінні бізнесом, статті по CRM, маркетингу, менеджменту, управлінню персоналом. 

Клієнтоорієнтованість, культура та продажі, орієнтовані на споживача, індекс задоволеності споживача, взаємовідносини з клієнтами, внутрішні та зовнішні клієнти – зараз ці поняття знаходяться в центрі уваги бізнесу, особливо того, що працює в сфері послуг. Щастя та задоволеність клієнта – ось найважливіша турбота менеджера. 

Кожна людина, що починає власний бізнес, складається з трьох окремих особистостей: Підприємця, Менеджера і Спеціаліста. Якби ці три частини були правильно збалансовані, ми б мали надзвичайно компетентну особистість. Підприємець мав би необмежену можливість звертатися до нових сфер своїх інтересів; менеджер ставив би на міцну основу проведені операції; спеціаліст виконував би технічну роботу.

Як почати платити співробітникам за результат їхньої роботи, а не за час з 9 до 18? Як гармонізувати стосунки з клієнтами? Як зробити свій бізнес більш прибутковим? Відповіді ви знайдете в книзі «Жорсткий менеджмент. Примусьте людей працювати на результат». Ден Кеннеді - Професор суворої реальності - каже, що ідеально було б, якщо б найманих працівників в бізнесі зовсім не було, але раз без них ніяк - вам доведеться мати справу з турботами.

Чому одні компанії стають успішними, а інші зазнають поразки? Звичайно, відповідь на це питання не може бути простою, адже успіх – багатофакторне поняття. Однак очевидно, що успішні компанії відрізняються від неуспішних своєю основою - бізнес моделлю. Створюючи бізнес модель, ви вже програмуєте майбутнє вашої компанії. Насьогодні немає єдиного визначення бізнес моделі, дослідники трактують це поняття по-різному.

Клієнти на все життя, напевно, мрія керівника кожної компанії, адже це лояльні покупці, котрі роблять повторні покупки, рекомендують продукцію/послуги компанії своїм друзям та колегам і таким чином збільшують прибуток. Однак у більшості компаній все не зовсім так: керівники розуміють, що від клієнтів залежать репутація та фінансове положення

Здавалося б - що складного в тому, щоб стати єфективним менеджером? Освоїти науку менеджменту в сучасному світі неважко - всілякі тренінги, програми і курси вкладають готові формули, техніки, методи та прийоми в голови всім бажаючим. Але чомусь весь цей інструментарій швидко стає непридатним

Ми звикли вважати, що ідеальний керівник - харизматичний герой, наділений здібністю передбачати майбутнє і легко об'єднувати людей навколо ідеї; він обізнаний практично у всьому, раціональний, цілеспрямований, чуйний, мотивуэ одним лише поглядом. Він завжди конструктивний в своїй критиці, його не бояться, а поважають підлеглі, адже він справедливий.

Близятся переговоры, на повестке «сделка века», поставлены цели и определены выгоды, осталось лишь выйти победителем из этой игры. Какой стиль ведения переговоров Вы выбираете «победа-проигрыш» или «победа-победа»? Всегда ли Вы получаете от переговоров то, что наметили?