Персонал

Бізнес-кейси, новини, статті по можливостях програм та їх використанню в управлінні бізнесом, статті по CRM, маркетингу, менеджменту, управлінню персоналом. 

Відомо, що фінансова мотивація триває недовго. Та й в економічно складних умовах багато компаній не можуть собі дозволити мотивувати та заохочувати працівників підняттям зарплатні. В такому випадку вам як керівнику потрібно шукати альтернативні шляхи підвищення роботоздатності персоналу. Ми пропонуємо кілька економних способів 

За вікном квітне весна, скоро літо, і думки все частіше і частіше ведуть нас від роботи до відпустки, ми медитуємо на картинки моря і пальм та старанно лайкаємо відпускні фотографії друзів і колег в Фейсбуці. В таких умовах сконцентруватися на робочих завданнях і показувати 100% ефективність складно. А треба. І, на щастя, як показує практика, для того, щоб підвищити свою мотивацію і продуктивність, не потрібні складні прийоми.

Компанії ретельно відбирають персонал, тестують, проводять співбесіди, працевлаштовують тільки найкращих - самомотивованих професіоналів. І хто ж в кінцевому підсумку, виявляється, працює в цій компанії? У менеджменті виділяють кілька типів офісних співробітників.