Свій бізнес

Бізнес-кейси, новини, статті по можливостях програм та їх використанню в управлінні бізнесом, статті по CRM, маркетингу, менеджменту, управлінню персоналом. 

На даний момент для підприємств, що приймають розрахунок за реалізований товар чи надані послуги у готівковій та безготівковій формах з використанням платіжних карток чи інших електронних платіжних засобів (ЕПЗ), встановлено такі обов'язкові реквізити фіскального касового чеку (формується за допомогою РРО/пРРО) (відпові

Наша рубрика "Майстерня Бізнесу" - це інтерв'ю з підприємцями, власниками малого бізнесу, початківцями бізнесменами про те, як виникла ідея почати свій бізнес, з якими труднощами доводиться справлятися, які досягнення викликають гордість, як збуваються мрії.
 
Наша нова рубрика "Майстерня Бізнесу" -  це інтерв'ю з підприємцями, власниками малого бізнесу, бізнесменами-початківцями про те, як виникла ідея почати свій бізнес, з якими труднощами доводиться справлятися, які досягнення викликають гордість, як збуваються мрії. 
 
Напевно, кожна людина хоча б раз у житті замислювалася про те, щоб відкрити власний бізнес. Швидше за все, і Ви теж, якщо читаєте цю статтю. У голову приходить багато бізнес-ідей, але більшість вирішують зайнятися роздрібною торгівлею, наприклад, відкривають роздрібний магазин. 

Багатьом власникам бізнесів і керівникам компаній часто складно знайти час, відволіктися від щоденної рутини бізнесу, критично оцінити результати діяльності і переглянути довгострокові цілі і стратегії. Однак оцінка прогресу і розуміння того, як вивести бізнес на більш високий рівень, дуже важливі, особливо, якщо в бізнесі, на ринку або в економічному середовищі, в якій функціонує цей бізнес, відбулися зміни.

У вас власний невеликий бізнес? Вам доводиться бути і директором, і менеджером з продажів, і маркетологом, і виконавцем, і CRM системою, яка пам’ятає усіх клієнтів на ім’я та їх замовлення? І ви подумуєте про інструмент, який допоможе вам слідкувати за усім, що відбувається в бізнесі, контролювати працівників, виконувати роботу по проектах і при цьому звільнити час для планування подальшого розвитку свого підприємства, пошуку партнерів для співпраці?

Якщо в компанії є управлінець, отже, має бути і управлінський облік. На жаль, часті випадки, коли ТОПи, почувши про упроблік, уточнюють у бухгалтера, «чи потрібно це їй». Найчастіше такі ситуації виникають у підприємців-початківців, тому ми як спеціалісти компанії, місія якої - створювати повноцінний облік діяльності підприємств саме для власників бізнесу, вирішили прояснити поняття «управлінського обліку».

Згідно з результатами маркетингових досліджень, в 67% випадках рішення про купівлю приймається споживачем вже біля прилавка. 7 з 10 відвідувачів магазину вибирають торгову марку вже в торговому залі. Споживач орієнтується на властивості продукції всього лише на 20% і на 80% - на її оточення (зручність покупки, ціна, дизайн, торгова марка).

Ви плануєте комплексну автоматизацію магазину? Ми підготували для вас статтю, котра допоможе вам розібратися в цьому процесі і не допустити помилок на самому старті. Для початку потрібно визначитися з торговим обладнанням: яке воно буває і яке необхідно саме вам. З усією відповідальністю потрібно поставитися і до вибору програмного забезпечення для магазину.

  

Відкриваєте свій магазин? Пам'ятайте, що на тлі однотипних одноманітних магазинчиків у Вас є реальний шанс виділитися і привернути до себе увагу потенційних покупців, пропонуючи їм не тільки потрібно та високоякісну продукцію, але й креативне оформлення вхідної групи магазину. Людей завжди привертає щось нове і незвичайне .